maandag 14 oktober 2019

Colombiaans fitnessmodel Anlella Sagra scoort op Instagram

Sagra wilde het eerste Colombiaanse fitnessmodel zijn, en dat is haar gelukt



Het Colombiaanse fitnessmodel Anlella Sagra laat haar ongelooflijke lichaam zien in een zeer sexy nieuwe post op Instagram die vandaag, maandag 14 oktober 2019, live is gegaan. 

In de afbeelding poseert Anlella tegen een bakstenen muur. De bakstenen achtergrond helpt de foto donkerder te maken, waardoor de gebronsde huid van Anlella eruit springt.






Een bericht gedeeld door ANLLELA SAGRA 🇨🇴 (@anllela_sagra) op


Het model pronkt met haar lichaam in haar nieuwste post. Anlella heeft serieuze rondingen, maar nog imposantere spieren. Met de outfit die ze aan heeft, kon ze pronken met haar ongelooflijk afgetrainde buikspieren en haar fitte en goed gespierde benen.

Ze verzachtte de look door haar decolleté bloot te leggen, waarbij ze haar rechterborst bijna volledig aan de camera laat zien. Haar weelderige rondingen en geharde torso gaven het een ander contrasterend beeld van zacht en hard, waardoor het nog aantrekkelijker werd voor haar meer dan 11 miljoen volgers...





Een bericht gedeeld door ANLLELA SAGRA 🇨🇴 (@anllela_sagra) op






Een bericht gedeeld door ANLLELA SAGRA 🇨🇴 (@anllela_sagra) op


Anllela heeft onlangs The Inquisitr’s lijst van Top 5 meest sexy Latina Bikinimodellen op Instagram gehaald, en een snelle blik op haar social media-account kan verklaren waarom ze werd gekozen.





Volgens de bio op haar website, Anllela Sagra, wilde ze het eerste Colombiaanse fitnessmodel zijn, een doel dat ze zeker heeft bereikt, als haar aantal volgers iets is om op te beoordelen.

De 26-jarige schreef dat ze een universitaire student was die modeontwerp studeerde en traditionele modellenwerk deed voordat ze zich op fitness ging richten. Ze zei ook, dat ze extreem dun was, omdat gespierde lichamen niet iets waren dat in Colombia werd begeerd. Anllela schreef dat haar leven op een dag veranderde toen ze in de sportschool was.




Een bericht gedeeld door ANLLELA SAGRA 🇨🇴 (@anllela_sagra) op


(Suriname Mirror/The Inquisitr/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten