donderdag 12 september 2019

TV-commentator sprakeloos bij zien van sexy Braziliaanse fan dansend in menigte op Basketball World Cup in China

Schuddende borsten zorgen ervoor dat voormalig NBA-ster Andrew Gaze geen woorden meer heeft



Een tv-commentator raakte sprakeloos nadat hij zijn blik had gericht op een sexy Braziliaanse fan in de menigte bij de Basketball World Cup. Voormalig NBA-ster Andrew Gaze werd sprakeloos door een vrouwelijke supporter zonder bh op de tribune, en had zijn eigen time-out nodig tijdens de wedstrijd. 

De ex-speler van San Antonio Spurs had dienst tijdens de ontmoeting tussen de VS en Brazilië in het Shenzhen Bay Sports Center in China, toen hij met zijn commentaar vast kwam te zitten.

Een time-out werd vroeg in het vierde kwartaal van de 89-73 overwinning van Amerika gevraagd, waardoor de cameraman zich kon concentreren op enkele slow-mo shots van de spelers. 'Nou, het is nu allemaal op het spel voor Brazilië', zei de Australische Gaze, voordat het beeld naar een glamoureuze fan verschoof die haar borsten schudde.



De in het geel geklede vrouw sloeg haar haren achterover, terwijl toeschouwers rond het stadion klapten en juichten. Maar, Gaze worstelde om een ​​enkel geluid te brengen en bood in plaats daarvan een ongemakkelijk lange pauze aan, voordat hij zijn zinnen in de live uitzending enigszins kon hervatten.

Hij stamelde uiteindelijk: 'En ... de ... steun die ze krijgen van hun fans, een hele groep komt helemaal naar China om deze te zien, en dat heb je nodig. Je moet die emotie en passie ook bij de fans genereren.'


Het team van Gregg Popovich stond bovenaan Groep K op jacht naar een derde opeenvolgende Wereldbeker-titel in China, terwijl ze ook de automatische kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio bereikten.

(Suriname Mirror/The Sun/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten