donderdag 1 augustus 2019

Hoofdverdachte in geruchtmakende 'KFC-moord' tot 16 jaar gevangenisstraf veroordeeld

Mede-verdachte met uitspraak van 2 jaar cel met aftrek meteen op vrije voeten

Openbaar Ministerie had tegen beide verdachten 25 jaar gevangenisstraf geëist...


De hoofdverdachte van de geruchtmakende 'KFC-moord', Chawilla R., is vandaag, donderdag 1 augustus 2019, veroordeeld tot 16 jaar gevangenisstraf onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. Haar medeverdachte Shaquille B. kreeg 2 jaar onvoorwaardelijke cel onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht opgelegd. Met deze straf is hij nu een vrij man. De twee zaten al langer dan twee jaar in voorarrest, zo meldt de Ware Tijd.

De rechter week met haar uitspraak af van deis van het Openbaar Ministerie (OM). Zij had tegen beide verdachten 25 jaar gevangenisstraf geëist...

Zowel de advocaten als het publiek waren enorm verrast door de uitspraak van de rechter, die veel lager was dan de eis. Vooral in het geval van Shaquille B., die ook stomverbaasd was.

Chawilla R. leek helemaal niet blij met de uitspraak en liep verbitterd weg nadat de rechter klaar was met haar gedeelte van de uitspraak.

De twee veroordeelden stonden terecht voor de lugubere moord, in juli 2017, op KFC-manager Marjorie Willems. Niet bekend is of het OM in hoger beroep gaat tegen een of beide uitspraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten