dinsdag 23 juli 2019

VHP evalueert met structuren van ressort Boven Suriname te Botopasi afgelopen 2 jaar

(Bron foto's: VHP)
Zorgen VHP-kernen over mogelijk kopen stemmen op verkiezingsdag en fraude met stemkaarten


Gedurende het afgelopen weekend heeft een VHP-delegatie onder leiding van ondervoorzitter en Assembleelid  Asiskumar Gajadien met de structuren van het ressort Boven Suriname te Botopasi-hotel een evaluatie bijeenkomst gehouden. Hierbij ging het om de stand van zaken te evalueren nadat de VHP, gedurende de afgelopen twee jaar actief is geweest in het gebied middels het opzetten van kernen en het uitvoeren van micro-projecten om de mensen te helpen om enigszins het hoofd boven water te houden in deze economische malaise waarin deze regering de hele natie gedompeld heeft, zo laat de partij maandagavond 22 juli 2019 via een persbericht weten.

De vergadering werd bijgewoond door 64 voorzitters en ondervoorzitters van de verschillende kernen uit de verschillende dorpen vanaf Atjoni tot aan het Langu-gebied. Zij gaven met grote stelligheid te kennen, dat het doel van de VHP in het ressort boven Suriname gehaald zal worden.


Daarbij gaven ze aan wat nog meer moet worden gedaan om zulks te realiseren ter verzekering van hun bijdrage voor 'de target' in heel Sipaliwini.

Tijdens de instructies aan de structuren hebben de volgende personen een bijzondere bijdrage  geleverd: Eddy Sampi uit Gujaba, Aluchia Sampie uit nieuw Aurora en Chaquille van Throo van het bureau Binnenland.
De voorzitters en ondervoorzitters hebben wel hun bezorgdheid geuit over het mogelijk letterlijk kopen van stemmen op de verkiezingsdag en mogelijke frauduleuze handelingen met stemkaarten. Zij hebben duidelijk aangegeven waarop gelet moet worden aangezien zij wat dat betreft ervaringsdeskundigen zijn.

Vanuit de zijde van de delegatie, die verder bestond uit Stan Dijksteel, Prem Dharamsingh, Preshand Baldew en Mark Lall, zijn ook duidelijke instructies gegeven hoe verder te gaan naar de verkiezingen toe.

Komende maand volgt een evaluatie trip richting ressort Tapanahoni.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten