donderdag 4 juli 2019

Copa Airlines voert zaterdag 6 juli haar inaugurele vlucht naar Suriname uit

Panamese luchtvaartmaatschappij brengt Suriname rechtstreeks in verbinding met Panama


De Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines voert zaterdag 6 juli haar inaugurele vlucht naar de Johan Adolf Pengelluchthaven in Suriname uit en brengt het land daarmee rechtstreeks in verbinding met Panama. Vanuit Panama kunnen passagiers meer dan 80 bestemmingen bereiken. 

De Panamese luchtvaartmaatschappij zal wekelijks op de woensdag en zaterdag rechtstreeks van Suriname naar Panama (visa-versa) vliegen.

Het halen van Copa Airlines naar Suriname biedt het reizend publiek veel meer alternatieven aan ten opzichte van de huidige vliegroutes. Met Copa Airlines kunnen passagiers zich verplaatsen naar Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Timothy Mendonça, directeur van Luchthavenbeheer, zegt dat Suriname momenteel zwaar gepromoot wordt in magazines op de nationale luchthaven van Panama en op vluchten van Copa Airlines. Ook op social media promoot de luchtvaartmaatschappij Suriname als haar nieuwste vliegbestemming.


Copa Airlines is een van de grootste spelers binnen de luchtvaartsector in de Americas en gebruik Panama als een hub. Ze vervoeren meer dan veertien miljoen passagiers op jaarbasis. Dat is een enorme exposure voor Suriname. Naast de toerismesector zullen ook voor andere sectoren, die met handel te maken, hebben nieuwe mogelijkheden ontstaan.




Een bericht gedeeld door Sheldry Sáez (@sheldrysaez) op



Geen opmerkingen:

Een reactie posten