vrijdag 22 maart 2019

Twee inzittenden auto dodelijk verongelukt te Leiding 9a

(Bron foto''s: Facebook)
Auto rijdt met zeer hoge snelheid tegen stilstaande vrachtwagen in berm


Randhier Jagan (17) en Soeradj Ramautar (34) zijn gisteravond  dodelijk verongelukt te Leiding 9a. Een derde man - Rowie J. (27) - werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij verkeert in kritieke toestand. De brandweer heeft geholpen om één beknelde inzittende vrij te krijgen, aldus de Ware Tijd vandaag, vrijdag 22 maart 2019.

De bestuurder van een Toyota Mark X reed waarschijnlijk met zeer hoge snelheid over Leiding 9a richting Noordpolderdam. Door tot nog toe onbekende reden reed hij met zijn auto achterop een stilstaande DAF-truck die op de berm stond geparkeerd.

Het voertuig belandde vervolgens in de goot langs de weg. Twee inzittenden zijn uit de auto geslingerd. Zij waren op slag dood, zeggen buurtbewoners.

Het hoofd van één inzittende was weggerukt terwijl een deel van het linkerbeen van een andere inzittende werd gevonden in de directe omgeving van de stilstaande truck.

De namen van de inzittenden zijn nog niet bekendgemaakt. De politie heeft de twee lichamen voor onderzoek in beslag genomen. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten