dinsdag 22 januari 2019

63-Jarige voetganger door een pick-up doodgereden op de Afobakaweg

Kamesie Saakie loopt plotseling de Afobakaweg op


De 63-jarige Kamesie Saakie is zondag door een pick-up doodgereden op de Afobakaweg. De politie van het ressort Brokopondo kreeg telefonisch de melding, dat op de Afobakaweg een aanrijding had plaatsgevonden en dat er sprake was van een dode, zo bericht het Korps Politie Suriname maandag 21 januari 2019. 

Bij aankomst op de locatie werd het slachtoffer op het wegdek aangetroffen. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Inmiddels had de 34-jarige pick-up bestuurder, die na de aanrijding was doorgereden, zich gemeld bij de politie te Klaaskreek. Hij verklaarde, dat hij met zijn pick-up over de Afobakaweg reed, vanuit de richting Paranam gaande in de richting van Afobaka.

Plotseling zag hij iemand de weg op komen lopen, maar kon op dat moment niet meer afremmen met het gevolg, dat hij die voetganger aan reed. Uit vrees stopte hij niet, maar reed door en meldde zich bij de controlepost te Klaaskreek.

De pick-up bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van de politie Regio Midden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten