zondag 11 november 2018

Zeker elf overvallers gedood tijdens vuurgevecht met politie na bankoverval in Aguas Belas, Brazilië

Politie vindt grote hoeveelheid explosieven, geweren, jachtgeweren, pistolen en geld


Ten minste elf overvallers zijn gedood tijdens een vuurgevecht met de politie na een bankoverval in het noordoosten van Brazilië, zeiden de autoriteiten vrijdag 9 november 2018. 

De schietpartij vond plaats donderdagavond nadat de politie het huis had gelokaliseerd waar de vermeende bankovervallers zich schuil hielden na het beroven van een bank in Aguas Belas in de staat Pernambuco, meldt het persbureau Xinhua.


De groep overvallers kwam volgens getuigen naar de bank in twee voertuigen en vuurde verschillende schoten af ​​toen ze door de stad vluchtten. De politie lanceerde een klopjacht om ze op te sporen.

'Ze waren in een huis, we vertelden dat ze gearresteerd waren, ze begonnen te schieten en we reageerden', zei Fabio Costa, de commissaris van de burgerlijke politie.  

'Er was een intens vuurgevecht en de criminelen werden gedood', zei hij.

Daarnaast vond de politie een grote hoeveelheid explosieven, geweren, jachtgeweren, pistolen en geld.


Volgens de politie hadden de 11 mensen gevangenisstraffen voor andere misdaden achter hun naam staan. 'Ze hebben banken in verschillende gemeenten in het noordoosten beroofd en ook een aanslag gepleegd in een commercieel centrum', zei Costa.



(Suriname Mirror/Merco Press/Xinhua/jconline.ne10.uol.com.br/Midia Bahia/Twitter/180graus.com/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten