donderdag 1 november 2018

Maduro & Curiel’s Bank vervangt 64 ‘Bankomatikos' op Curaçao

Bank trekt zo’n 10 miljoen gulden uit voor aanpassen in totaal 115 ATM’s


De Maduro & Curiel’s Bank (MCB) voorziet al haar geldautomaten van nieuwe soft- en hardware om ze gebruiksvriendelijker te maken en om nog meer diensten aan de klanten aan te bieden in de vorm van ‘self-service’. De bank trekt zo’n 10 miljoen gulden uit voor het aanpassen van in totaal 115 ATM’s, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, donderdag 1 november 2018.

Wat Curaçao betreft gaat het om 64 ‘Bankomatikos’ - zoals MCB haar automaten zelf noemt -, waarvan er al 23 zijn vervangen en nog 41 zullen volgen.

De andere ATM’s staan op Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius.

Wanneer alle hardware is vernieuwd, is in 2019 de software aan de beurt. De vernieuwing van de hardware houdt in dat er een touchscreen wordt ingevoerd. Wie gebruik wil maken van de nieuwe Bankomatikos kan daarvoor al terecht bij de MCB-filialen in Scharloo, Brievengat, Santa Maria en Montaña. Maar, bijvoorbeeld ook bij het Airport Hotel, Trupial Inn Hotel en het Hilton Hotel. Verder zijn winkels als Esperamos Supermarket, Magusa Rio Canario, Mangusa Hypermarket, Centrum Piscadera en Goisco al voorzien van een nieuwe automaat.

En er zijn nieuwe ATM’s bij de pompstations in Rio Canario en Santa Maria. Evenals bij Marchena, Muizenberg, Gosieweg Las Vegas, Gasora en Tera Kòrá.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten