donderdag 1 november 2018

Bouw van de nieuwe brug over het Saramaccakanaal verloopt vlot

'Opleverdatum van eind december 2018 is haalbaar'

(Bron foto: NII)

De bouw van de nieuwe brug over het Saramaccakanaal verloopt vlot. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de opritten van de brug in Beekhuizen, zo meldt het Nationaal Informatie Instituut, NII, woensdag 31 oktober 2018.

Volgens de planning van de directievoerder, ACE Consultancy, is de opleverdatum van eind december 2018 haalbaar.

Jordan Frijde, project ingenieur bij de directievoerder ACE Consultancy, geeft aan dat er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wat ‘kleine’ stagnaties zijn opgetreden, met onder andere de nutsbedrijven. Deze stagnaties zijn redelijk goed opgelost, waardoor zij hun target wel kunnen halen.

De werkzaamheden aan de aansluitwegen naar de brug, die een maand terug gestart zijn verlopen ook vlot, zegt Jordan. De bedoeling is dat die in het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd moeten worden.

Er worden aan beide kanten van de brug aansluitwegen aangelegd. Aan de noordelijke zijde wordt de Slangenhoutstraat verlengd tot de voet van de brug en aan de zuidelijke zijde wordt de Sir. Winston Churchillweg zodanig gevormd dat bestuurders zonder stagnatie over de brug kunnen rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten