maandag 5 november 2018

Jongen (18) aangehouden te Uitvlugt voor seksueel misbruik 14-jarig meisje

Ouders meisje vinden de verdachte onder haar bed


De politie van het ressort Uitvlugt heeft donderdag 1 november de 18-jarige S.D. na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Agenten werden ingeschakeld door bewoners van een woning in het ressort, nadat zij een jongen onder het bed van hun minderjarige dochter hadden aangetroffen, zo bericht het Korps Politie Suriname zondag 4 november 2018. 

Uit onderzoek door de politie is gebleken, dat D. en het meisje reeds zes maanden een liefdesrelatie hebben. Bij afwezigheid van de ouders maken de twee afspraken om elkaar te ontmoeten. Op woensdag 31 oktober, toen het meisje wist dat haar ouders niet thuis zouden zijn, maakte zij telefonisch de afspraak om hem bij haar huis te ontmoeten. Bij terugkeer van de ouders naar huis, zagen zij een vreemde gympie in de woning. De moeder en de vader vroegen hun twee kinderen, waar onder het 14-jarig meisje, van wie die gympie was. Beide kinderen gaven aan dat niet te weten.

De ouders vertrouwden de zaak niet en gingen op onderzoek uit. In de slaapkamer van hun 14-jarige dochter troffen zij onder haar bed D. aan en schakelden de politie in.

D. werd als verdachte van seksueel misbruik van een minderjarige aangehouden.

Onderzoek heeft verder uitgewezen, dat de twee elkaar vijf keer hadden ontmoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten