zaterdag 6 oktober 2018

Onroerend goed Hotel Otrobanda, Curaçao, wordt woensdag 7 november geveild

Nu veiling voor de deur staat lijkt het er toch sterk op, dat Hotel Otrobanda failliet is...


Het onroerend goed dat toebehoort aan Hotel Otrobanda gaat woensdag 7 november onder de hamer. Wie geïnteresseerd is in overname van het hotel zal daar ten minste 11 miljoen gulden voor moeten neertellen. Dat blijkt uit een advertentie, aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, zaterdag 6 oktober 2018.

Notariskantoor Moerdijk & Palm (het voormalige Notariskantoor Eshuis) is verantwoordelijk voor de veiling. De pas aangestelde notaris Martijn Moerdijk zal erop toezien dat het hotel in het openbaar wordt verkocht; eerst bij opbod en vervolgens bij afmijning.

Het gaat bij de veiling om een perceel grond van 760 vierkante meter groot, gelegen aan de Breedestraat en de Rouvilleweg – opzichtig gelegen aan ‘de andere kant’ van de Handelskade – met het daarbij behorende gebouw van Hotel Otrobanda, waar ook restaurant La Bahia, een casino en een zwembad bij horen.

De eigenaars zwijgen nog in alle talen. Miles Mercera van Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHATA) reageerde destijds verbaasd. Over een dreigend faillissement had hij vanuit het hotelmanagement nog niet gehoord. Nu de vaste activa van het hotel worden verkocht, lijkt het er toch sterk op dat Hotel Otrobanda failliet is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten