donderdag 11 oktober 2018

De ABOP en Seeka tekenen samenwerkingsovereenkomst te Dritabiki

'In globaliserende wereld is samenwerking essentieel voor bereiken gemeenschappelijke doelen'


De ABOP en Seeka hebben woensdag 10 oktober 2018, de Dag der Marrons, een samenwerkingsovereenkomst getekend te Dritabiki. 'De roep van de marron-gemeenschap, dat de partijen die deel uitmaakten van de A Combinatie, wederom samenwerken, is niet voorbij gegaan aan de leiding van de politieke partijen ABOP en Seeka.' Dit staat in onderstaande de intentieverklaring die op 10 oktober is getekend, aldus Starnieuws.


De ABOP en Seeka zullen elk drie personen voordragen om strategieën te ontwikkelen om diepgang te geven aan de intentie die overeengekomen is. De te ontwikkelen strategie moet in belang zijn van de samenleving, in het bijzonder de achtergestelde groepen.

Beide partijen hebben bewust de Marrondag gekozen om de intentieverklaring te ondertekenen. De voorzitters Ronnie Brunswijk van de ABOP en Paul Abena van Seeka zijn beiden aanwezig op de 'Liba Krutu' te Dritabiki. De samenwerking maakt geen deel uit van de krutu.

De partijen stellen dat in een globaliserende wereld is de samenwerking essentieel voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen. Waarden zoals wederzijds respect, gelijkwaardigheid, transparantie en integriteit dienen de basis te zijn van de intentie tot samenwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten