zondag 21 oktober 2018

ABOP slaat zijn vleugels en verkiezingsaspiraties voor het eerst uit in Nickerie

(Bron foto: Facebook)
Voorzitter Ronnie Brunswijk installeert kern in rijstdistrict


De ABOP stelt voor het eerst kandidaten stellen in Nickerie bij de komende verkiezingen in 2020. Eerder heeft de A Combinatie, waar ABOP deel van uitmaakte, kandidaten gesteld in het westelijke district, maar zij waren niet afkomstig uit de partij. 

Voorzitter Ronnie Brunswijk is, aldus Starnieuws vandaag, zondag 21 oktober 2018, enthousiast over de wijze waarop gisteravond geparticipeerd tijdens de vergadering in de vergaderzaal van hotel Concord aan de Wilhelminastraat te Nieuw Nickerie.

Onder leiding van Rajinder Hanoeman heeft de ABOP-leider een kern geïnstalleerd. De mensen zijn enthousiast en willen hun schouders onder het werk zetten, zegt Brunswijk. Hij heeft vrijdag ook vergaderd in Coronie en zaterdagochtend in Wageningen.

In Nickerie heeft de partij de mensen voorgehouden, dat de koers van Srd 3,30 voor de Amerikaanse dollar is gegaan naar Srd 7,80. Dit is een enorme devaluatie van de Surinaamse munt. De rijstboeren moeten hierdoor ook dure diesel betalen. Hierdoor is de kostprijs van padie enorm de lucht ingegaan. Ook kunstmest is veel duurder geworden. Deze zaken zullen worden aangepakt door de ABOP.

Op de vergadering in Nickerie was rijstindustrieel Liakat Mahawatkhan als toehoorder aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten