vrijdag 21 september 2018

Jurgen Lippinkhof, commercieel directeur van Insel Air, Curaçao, dient zijn ontslag in

'Het belang van het bedrijf en zijn mensen staat voor mij voorop'

- 'Hopelijk kunnen door mijn ontslag meer mensen blijven'
- 'Ik ben er nog steeds van overtuigd dat er een toekomst is voor Insel, al dan niet in afgeslankte vorm'


Jurgen Lippinkhof, de commercieel directeur van Insel Air, heeft gisterochtend zijn ontslag ingediend. Dat bevestigt Lippinkhof vandaag, vrijdag 21 september 2018, in het Antilliaans Dagblad. Hij blijft nog twee tot drie maanden aan om de zaken netjes af te wikkelen.

Ceo Lars de Brabander laat weten, dat ook de financieel manager vertrekt. Welingelichte bronnen melden, dat het om IJede van der Kooij gaat.

Het vrijwillig ontslag van de commercieel directeur van het noodlijdende luchtvaartbedrijf is een stap uit solidariteit, zo laat hij weten. 'Het belang van het bedrijf en zijn mensen staat voor mij voorop. Als iemand van de directie zijn ontslag indient, heeft dat meer impact dan wanneer een personeelslid met een andere functie wordt ontslagen. De beste bezuinigingen doe je aan de top', aldus de chief commercial officer.

'Hopelijk kunnen door mijn ontslag meer mensen blijven.'

Lippinkhof trad twaalf jaar geleden als manager commercial operations in dienst van Insel Air. Na een jaar werd hij benoemd tot commercieel manager. 'Ik heb het bedrijf helpen opbouwen. De groei die we hebben meegemaakt was mooi om te zien en het was fijn om te doen. Daarna is het iets minder gegaan, maar ik heb nog steeds alle vertrouwen in het bedrijf. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat er een toekomst is voor Insel, al dan niet in afgeslankte vorm.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten