maandag 1 oktober 2018

Jongetje (4) gedood bij zware aanrijding op Oost-Westverbinding te Meerzorg - Veroorzaker (22) ongeluk was dronken...

(Bron foto: Waterkant.net/Facebook)
Inhaalactie leidt tot botsing tussen een auto en twee personenbusjes

Vijf personen raken gewond en zijn per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd


De Ware Tijd bericht zondagavond 30 september 2018, dat de vierjarige Jemuel Leeuwin 's middags is overleden bij een zware aanrijding op de Oost-Westverbinding te Meerzorg in het district Commewijne. Vijf personen raakten gewond en zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. 

Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken. Een personenauto en een Noah-busje reden over de Oost-Westverbinding richting Richelieu, aldus 'de politie'. De bestuurder van de personenauto probeerde de Toyota Noah in te halen die voor hem reed. Hij botste echter op dit busje, dat verrvolgens dwars op de weg kwam te staan.

De chauffeur van een busje uit Frans-Guyana, dat uit de tegenovergestelde richting kwam, kon niet meer remmen of uitwijken en botste op het busje, waarin de chauffeur en zijn zoontje zaten. Het jongetje van vier jaar overleefde de klap niet.

De vader van het jongetje en vier andere personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of de veroorzaker een geldig rijbewijs heeft. Ook is onduidelijk of hij alcohol had gedronken.

Het Korps Politie Suriname meldt vandaag, maandag 1 oktober, dat de aanrijding is veroorzaakt door de 22-jarige dronken automobilist Shahied N. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau Meerzorg. Na zijn ontnuchtering zal hij voorgeleid worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten