zondag 30 september 2018

72-Jarige Nederlander op luchthaven Brussels Airport aangehouden met 80 bolletjes cocaïne in maag

Op luchthaven Brussels Airport zijn vier drugssmokkelaars opgepakt, waaronder drie Nederlanders

-  Nederlandse bolletjesslikker (72) kwam zaterdag in Brussel aan met vlucht vanuit Aruba
-  24-Jarige Nederlandse vrouw met vlucht uit de Dominicaanse Republiek en 2 kilo cocaïne in haar bagage


Op luchthaven Brussels Airport zijn vandaag, zondag 30 september 2018, en zaterdag vier drugssmokkelaars opgepakt, waaronder drie Nederlanders. Een 23-jarige Nederlander werd betrapt met 27 kilogram XTC, een 72-jarige landgenoot bleek tachtig bolletjes met cocaïne te hebben ingeslikt en een 24-jarige Nederlandse vrouw had 2 kilo coke bij zich. 

De Nederlandse bolletjesslikker (72) kwam zaterdag in Brussel aan met een vlucht vanuit Aruba.

De 23-jarige Nederlander stond gisteren op punt te vertrekken naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Zijn XTC-pillen zaten verstopt in de dubbele bodem van zijn twee koffers.

Een 58-jarige Duitser, die geland was met een vlucht vanuit Dubai, via Rio de Janeiro, vervoerde 3 kilogram cocaïne in zijn bagage. Hij was de derde die gisteren werd gearresteerd.

Vanochtend was het de beurt aan een 24-jarige Nederlandse vrouw die aankwam met een vlucht uit de Dominicaanse Republiek. Zij bleek 2 kilo cocaïne in haar bagage te hebben.

Het Parket in het Belgische Halle-Vilvoorde laat weten, dat de vier worden voorgeleid bij een onderzoeksrechter en voorlopig vast blijven zitten.

(Suriname Mirror/AD/sudinfo.be/Belga)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten