zondag 29 juli 2018

Meisje gechanteerd door social media 'chat-vriend' na het sturen van foto's

Man (25) verdacht van verkrachten van 'chat-vriendin'


De politie heeft een man (25) gearresteerd die verdacht wordt van verkrachting van een 'chat-vriendin'. Het meisje was zodanig onder druk gezet door de man, dat zij seksuele handelingen met hem gepleegd heeft. Dat meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 28 juli 2018.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de man via social media een vrienden verzoek naar de tiener had gestuurd waarop zij gereageerd had. Zij werden 'chat-vrienden  en op een bepaald moment kreeg de man het meisje zover, dat zij foto’s van haar naar hem stuurde die van dien aard waren, dat hij haar daarmee kon chanteren.

Hij dreigde de foto’s van haar via social media te zullen verspreiden als zij geen seksuele handelingen met hem pleegde. Niet lang daarna wist het slachtoffer de moed op te brengen om de politie in kennis te stellen van hetgeen haar overkomen was.

De man is opgespoord en op grond van feiten en omstandigheden en op grond van zijn eigen verklaring hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van verkrachting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten