donderdag 19 juli 2018

Drie broers en zussen in Peru vermoorden 75-jarige moeder in gruwelijk satanisch ritueel

De 'meester van de duisternis' had kinderen bevolen om in bloed van moeder te baden

Ogen van moeder uitgestoken en haar darmen verwijderd


Drie broers en zussen in Peru hebben bekend, dat ze hun 75-jarige moeder hebben vermoord in een gruwelijk satanisch ritueel dat inhield dat ze haar ogen hebben uitgestoken en haar darmen verwijderd. 

De Peruaanse Teodora Quispe Ccayllahua werd op brute wijze vermoord door haar kinderen, Aurelia Quispe, 38, Percy Quispe, 41 en Marcelina Suane, 46, nadat de 'meester van de duisternis' zou hebben bevolen om in haar bloed te baden.

Het jongste kind van het slachtoffer vertelde de politie, dat ze 'uitverkoren' was om de opofferingsdoden uit te voeren en gaf toe dat ze haar twee broers en zussen ervan moest overtuigen hun moeder te vermoorden.

Aurelia vertelde ook aan de politie, dat ze de opdracht kreeg om in haar moeders bloed te baden, 'de duivel aanroepend'.

Ccayllahua's lichaam werd zaterdag 14 juli 2018 gevonden in haar huis in het bergachtige dorp Andabamba, in het noorden van Peru, met een aantal van haar organen verdwenen, inclusief haar darmen.



Commissaris van politie Julio Torreblanca vertelde de televisiezender van Peru 21, dat Aurelia ook de ogen van de vrouw tijdens de moord uitstak, voordat de groep haar uitgesneden ingewanden in een nabijgelegen vijver dumpte. Een van de ogen en interne organen van het slachtoffer werden uit het water gehaald.


'De meester van de duisternis heeft mij bevolen, de koning der demonen is al bij ons, we zijn meer en elke dag zullen we groter worden', zei de leidster van de groep bij haar arrestatie.

Alle drie werden gevangen genomen door de Nationale Politie en hebben naar verluidt bekend dat zij aan de moord deelnamen. In Peru kan een veroordeling voor doodslag een levenslange gevangenisstraf betekenen, maar van het trio wordt verwacht dat het een evaluatie van de geestelijke gezondheid ondergaat, meldt de krant El Popular dinsdag 17 juli.

(Suriname Mirror/Peru21/El Popular/RT/YouTube/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten