vrijdag 6 april 2018

Sumusica Curaçao bv cancelt op valreep Curaçao Ponton Festival

Aanleiding afgelasten tegenvallende kaartverkoop en uitvallen twee hoofdacts



Sumusica Curaçao bv heeft het Curaçao Ponton Festival gisteren, op de dag dat het zou beginnen, officieel afgelast. Aanleiding hiervoor was de tegenvallende kaartverkoop en het uitvallen van twee hoofdacts, zo stelde de organisatie gisteren tijdens een persconferentie in het Acoya Curaçao Resort, aldus Antilliaans Dagblad het vandaag, vrijdag 6 april 2018.


De organisatie hakte de knoop naar eigen zeggen woensdagavond door, ‘omdat een samenloop van omstandigheden ervoor had gezorgd dat het niet meer financieel verantwoord was om het festival te organiseren’. 

Voor het driedaagse Curaçao Ponton Festival, dat zou plaatsvinden op 5, 6 en 7 april, was veel animo, maar er werden te weinig kaarten verkocht, aldus Sumusica Curaçao bv. 'De krimpende economie heeft duidelijk een negatieve invloed op de bevolking', concludeerde eigenaar van de bv Gisgard Felida.

Tevens beweerde Felida, dat twee hoofdacts van de vrijdagavond wegens onvoorziene omstandigheden uitvielen. Woensdag werd al bekendgemaakt dat Ronnie Flex niet meer naar Curaçao zou komen, omdat de organisatie niet kon voldoen aan de eisen van zijn management. En nu zou ook Rich Kalash op het laatste moment niet meer op het podium van de Urban Friday kunnen staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten