vrijdag 6 april 2018

Nieuwe minister Sport- en Jeugdzaken Gopal wil een realistisch plan van aanpak

(Bron foto: NII)
Gopal wil ook fondsen werven voor projecten voor de jeugd en sport


Minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken heeft bij haar intrede op het ministerie het personeel opgeroepen om met vereende krachten het beleid uit te voeren. De protocollaire overdracht van het bewind over het departement vond woensdag, na de beëdiging, plaats. 

Joan Dogojo, die vervangen is door president Desi Bouterse, sprak een dankwoord uit naar de directie en het personeel. Zij vroeg om de nieuwe minister, die geen onbekende is op het ministerie, ook in deze nieuwe hoedanigheid te ondersteunen.

Gopal benadrukte in haar toespraak zich ervan bewust te zijn in een rijdende trein te zijn gestapt, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII) donderdag 5 april 2018.

Gopal zei naar mogelijkheden te kijken om samen te werken met lokale en buitenlandse partners, om fondsen te werven voor projecten voor de jeugd en sport. De minister haalde aan, dat zij in haar vorige functie nauw heeft samengewerkt met de diverse ambassades die mogelijkheden bieden.

Oriëntatiegesprekken met de directie en ook het Nationaal Jeugdparlement staan hoog op de agenda van de minister. Zij wil een realistisch plan van aanpak opzetten waarmee zij aan de slag kan. Gopal was eerder als beleidsadviseuse werkzaam op het ministerie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten