vrijdag 6 april 2018

Peruaanse actrice en zangeres Mayra Goñi in bikini op Instagram

Goñi bekend om haar rol van Viviana in de jeugd-soap Ven Baila Quinceañera



Ze deed het opnieuw! Mayra Goñi verhoogde de temperatuur op Instagram door haar maten te showen in deze sexy en kleine bikini waarmee ze 'loquito' naar Fabio Agostini brengt. De actrice van Ven Baila Quinceañera deelt mooie foto's met haar duizenden volgers...

A post shared by Mayra Goñi (@mayragoni) on




De meest trotse en gelukkige na deze publicatie was Fabio Agostini, die niet aarzelde om zijn respectieve 'likes' te plaatsen en duidelijk te maken, dat hij de 'eigenaar' is van dat geweldige hart dat de charismatische Mayra Goñi heeft, bekend dus om haar geweldige rol van Viviana in de jeugd-soap VBQ.


Van zijn kant gaven zijn duizenden volgers hun gevoelens de vrije loop en schreven ze tientallen complimenten.

A post shared by Mayra Goñi (@mayragoni) on



Zoals bekend is, uitte Fabio Agostini zijn bewondering voor Mayra Goñi en de positieve aanwezigheid van de actrice in zijn leven. 'Ik ben altijd trouw geweest aan mijn geliefden, maar toen ik alleen was heb ik voor iedereen een puinhoop gemaakt en ik heb er geen spijt van, maar nu ben ik met Mayra, ik heb op mijn hoofd gezeten', aldus Agostini.

In 2012 won Goñi de realityshow 'Operación Triunfo'. In 2013 bracht Goñi haar eerste album uit genaamd Parece Amor waarop haar eerste single 'Horas' te horen is.




(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten