maandag 12 maart 2018

Van alles èn betaalbaar te koop bij de Bunkopuseri van sociale werkplaats Unu Pikin

Stichting blijft zich inzetten voor mensen en organisaties die extra steun nodig hebben



De Stichting Unu Pikin houdt vrijdag 16 maart 2018 een Bunkopuseri aan De Boerbuitenweg, Unu Pikinweg 5. Bezoekers kunnen die dag 's middags van één tot vier uur  allerlei mooie en leuke spullen kopen, tegen lage prijzen. Ook worden drinken en snacks verkocht en is er iets leuks te doen voor de kinderen. 

Sinds 2003 houdt Stichting Unu Pikin zich bezig met stage en arbeid voor mensen met een beperking en (oud-)leerlingen van het speciaal onderwijs. Er is een meubelafdeling, fietsenafdeling en boekenafdeling, waar de deelnemers en medewerkers zich voor in zetten.

Door de recente economische situatie in het land wordt het moeilijk om alle activiteiten uit te voeren. Toch wil de stichting zich blijven inzetten voor mensen en organisaties die extra steun nodig hebben.

Er is echt van alles te koop: allerlei speelgoed, een buggy en kinderbedjes, fietsen en fietstassen, kleding en schoenen, huishoudelijke artikelen en serviesgoed, snuisterijen en cadeautjes. Ook zijn er veel goedkope en nieuwe kinderboeken en boeken voor volwassen te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten