zaterdag 31 maart 2018

Peruaanse reality-tv-persoonlijkheid en -model Rosángela Espinoza met sexy 'blanquirroja' fotoshoot

Rosángela Espinoza fan van Peruaans nationaal voetbalelftal



Rosángela Espinoza -Peruaanse reality-tv-persoonlijkheid en -model die tot roem groeide door op te tredenn in realityshows zoals Combate en Bienvenida la Tarde. Ze wordt ook erkend, omdat ze heeft deelgenomen aan de 2012 Miss Peru verkiezing. Rosángela werd geboren op 19 juli 1989 in Peru. Haar volledige naam is Rosángela Espinoza López - veroorzaakt furore met sexy fotoshoot door de 'blanquirroja'.

Het populaire 'selfie-meisje' betoverde haar volgers op social media met haar sensuele foto's van het Peruaanse nationale team. Rosángela Espinoza staat erom bekend haar volgers te verrassen met haar sensuele foto's op sociale netwerken.

Deze keer profiteerde het lid van Esto es Guerra van de euforie voor de triomfen van het Peruaanse team in de vriendschappelijke wedstrijden die ze speelden in de Verenigde Staten en ze deelde enkele foto's van haar fotosessie met de bicolor.






'Jongens, wat voor plannen voor dit weekend? Jongens, hier is een voorbeeld van de sessie die ik had met @especialist_art en @hpomiano #lamusadelaseleccionperuana #rosangelaespinoza #peruvianbarbie #chicaselfie # peru #futbol", schreef het populaire 'selfie-meisje' bij haar foto waarin ze poseert in een wit-rode bikini.

In een van haar posts die ze op Instagram maakte, verscheen Rosángela Espinoza met haar hond 'Tommy' om haar volgers te vragen een huisdier te adopteren als ze daartoe de gelegenheid hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten