zondag 4 maart 2018

Peruaans model Stephanie Valenzuela verrast iedereen met sexy Arabische dans

Stephanie Valenzuela geniet in Dubai

(Bron foto: Instagram)


Het bekende model Stephanie Valenzuela uit Peru weet haar volgelingen te boeien met sensuele buikdanspasjes, vastgelegd op video en viraal op internet. 

Volgens de portal Peru, geniet Stephanie Valenzuela volop van haar leven en bezoekt nu de luxueuze stad Dubai en deelt een paar momenten via haar persoonlijke Instagram-account.


Stephanie Valenzuela trekt ook de aandacht van haar volgers door haar uitbundige dansen die zij met vreugde publiceert op Instagram. Echter, bij deze gelegenheid verraste het model van Peru iedereen door een Arabische dans op een luxe auto.



Volgens wat werd geschreven door de krant  La República, maakte Stephanie Valenzuela in de video die op haar Instagram-account werd gedeeld, een ongewone beweging op het ritme van de muziek. Op dezelfde manier is de opname in een paar uur tijd meer dan 25 duizend keer gereproduceerd en de bezoekers aarzelden niet om complimenten te schrijven.

A post shared by Steph Valenzuela (@valenzuelastep) on


A post shared by Steph Valenzuela (@valenzuelastep) on




Het interessante is, dat Stephanie Valenzuela een van de meest begeerde vrijgezellen in Peru is en het model profiteert van haar schoonheid om onvergetelijke fotosessies uit te voeren, een baan die je een leven vol luxe geeft.




(Suriname Mirror/LanetaNoticias/La Republica/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten