donderdag 8 maart 2018

Peruaan doodt zijn vrouw door inbrengen mortiergranaat in haar vagina als seksspeeltje....

Politieagenten vinden mortiergranaat in het bloed met schaamhaar erop


Verdachte echtgenoot beweert zich niets te herinneren


Een dronken man is in Arequipa, Peru, gearresteerd en ervan beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord na het inbrengen van een mortiergranaat in haar vagina als een seksspeeltje. Ruben Valera Cornejo vertelde de politie, dat hij zo dronken was, dat hij zich niet kon herinneren wat er met zijn vrouw Yubitza Llerena gebeurde tijdens de sekssessie bij hen thuis. 

Men denkt dat hij een 40.6 centimeter lange mortiergranaat als een seksspeeltje heeft gebruikt en deze in haar vagina heeft gestoken. Het stel was uit geweest en had wat gedronken voordat ze seks gingen hebben - en Cornejo werd beschuldigd van het vermoorden van zijn vrouw tijdens de sessie.



Cornejo beweert, dat hij zich herinnert dat zijn vrouw hem had gevraagd om het object uit hun huis te gebruiken als seksspeeltje en zei dat hij toen in slaap viel. De mortiergranaat was in hun huis gebruikt als een ornament en de man beweert, dat hij wakker werd om vervolgens zijn vrouw dood te vinden.

Cornejo vertelde de politie, dat hij niet weet wat er is gebeurd en dat zijn vrouw niet reageerde toen hij wakker werd in het pand in Arequipa.


Politieagenten die de zaak onderzochten, meldden dat ze de mortiergranaat in het bloed hadden gevonden en met schaamhaar erop. Het was in een handtas onder andere seksspeeltjes geplaatst.

Foto's tonen de blauwe metalen granaat, die naar verluidt is gebruikt tijdens de sex en de vermoedelijke moord.

Mortiergranaten worden afgevuurd met buisachtige wapens, vanaf de schouder afgevuurd.

(Suriname Mirror/Daily Star/meionorte.com/Twitter/montevideo.com.uy/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten