woensdag 7 maart 2018

Karol G's sexy muziek videoclip 'Pineapple' verplettert het internet

'Hé, ik wil een lied met tropische klanken om een ​​ video te maken in een oerwoud'




Karol G's (echte naam: Carolina Giraldo Navarro) sexy video verplettert het internet. De Colombiaanse YouTube-sensatie heeft onlangs de video uitbracht van haar nieuwste nummer, eenvoudigweg 'Pineapple, het symbool voor vrijgevigheid.

'Ik had dit idee over ananas, dus ik belde Sky, producer van J Balvin, en ik zei tegen hem: 'Hé, ik wil een lied met tropische klanken om een ​​ video te maken in een oerwoud met vrouwen om onze verschillen te laten zien', vertelde ze onlangs Billboard.

De  17-jarige (haar verjaardag valt op Valentijnsdag) ster is op het moment bezig het internet te verhitten met haar leuke, levendige, coole video in de jungle.

A post shared by KAROL G (@karolg) on


A post shared by KAROL G (@karolg) on


Het feit dat ze een beetje lijkt op een jonge Shakira doet haar niets.

'Na 12 jaar in de muziekindustrie ben ik geëvolueerd als een vrouw, een kunstenaar en een persoon. Al die dingen veranderen mijn muziek ook. Ik zoek naar geluiden die mijzelf laten zien.'

De jongedame is overigens een eerste keer finaliste voor de Billboard Latin Music Awards in de top van de Latin-albums, artiest van het jaar, vrouwelijke categorie. De ceremonie wordt uitgezonden op Telemundo op 26 april vanuit Las Vegas



A post shared by KAROL G (@karolg) on


A post shared by KAROL G (@karolg) on


(Suriname Mirror/Miam.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten