maandag 22 januari 2018

Worstman in Hirasinghstraat hosselt bij met handel in drugs

(Bron foto: surinamhotspots.com)
Worstverkoper door zes agenten overmeesterd en in boeien geslagen

Hirasinghstraat, zijstraat Fayalobistraat, staat bekend om de omvangrijke handel in drugs


Een worstman, die al maanden zijn producten aan de man bracht voor een supermarkt in de Hirasinghstraat, is zaterdagmiddag - na een tip - met groot machtsvertoon door de politie aangehouden, aldus de Ware Tijd vandaag, maandag 22 januari 2018. 

De verkoper bleek niet alleen te verdienen aan zijn bloed- en vleesworsten, maar ook aan de handel in drugs. In het zakje van zijn schort trof de politie zakjes met verschillende soorten verdovende middelen aan. De man werd door zes agenten in de boeien geslagen, naar het bureau afgevoerd en achter de tralies gezet.

Na zijn arrestatie was het enige tijd onrustig in de straat. Vooral collega-dealers waren verbolgen over de wijze waarop de verdachte werd aangehouden.

De Hirasinghstraat, een zijstraat van de Fayalobistraat, staat bekend om de omvangrijke handel in drugs.

(Bron:: Google Earth/Suriname Mirror)
Bewoners van de kinderrijke buurt klagen al jaren steen en been over de schimmige praktijken die in verschillende woningen plaatsvinden en vinden dat de politie onvoldoende optreedt. Niet alleen hard- en softdrugs zijn er in overvloed te vinden, ook plantmateriaal voor marihuana wordt openlijk te koop aangeboden.

Junks en andere drugsgebruikers die naar de straat komen om 'inkopen te doen', zouden bovendien voor veel overlast zoden en worden verantwoordelijk gehouden voor diefstallen en inbraken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten