woensdag 31 januari 2018

Gajadien (VHP): 'Assembleevoorzitster dient slaafs de dictatuur in het land'

'Ze maakt misbruik van haar voorrecht om aangevraagde vergaderingen uit te schrijven'

Geerlings-Simons schrijft geen spoedvergadering over gezondheidszorg uit


Assembleelid Asiskumar Gajadien (VHP) is niet te spreken over, dat een spoedvergadering over de gezondheidszorg nog steeds niet is uitgeschreven door Assembleevoorzitster Jennifer Geerlings-Simons. Hij zegt vandaag, woensdag 31 januari 2018, op Starnieuws, dat de parlementsvoorzitster slaafs de dictatuur in het land helpt dienen door misbruik te maken van haar voorrecht om aangevraagde vergaderingen uit te schrijven. 

Gajadien, stelt dat terwijl in de samenleving enorme problemen ondervonden worden binnen de gezondheidszorg.

'De voorzitster stelt alles in het werk om de aangevraagde vergadering door de oppositie niet uit te schrijven. Honderden mensen staan dagelijks op de stoep van kantoor basiszorg om geholpen te worden, die worden teruggestuurd. Personen die de hard nodige medicijnen moeten krijgen, moeten ervoor betalen. Baby’s gaan dood door nalatigheid, ga maar zo door, voert de volksvertegenwoordiger aan. Ik kan niet begrijpen dat het parlement onder deze omstandigheden niet vergadert, of het een voortzetting zou zijn van de behandeling van de begrotingen of de situatie in de gezondheidszorg. Het volk wordt aan zijn lot overgelaten. Alleen in een dictatoriale Staat kan de regering of de coalitie doen wat zij willen zonder de belangen van het volk in acht te nemen.'

De voorzitster van De Nationale Assemblee geeft de voorkeur aan een huishoudelijke vergadering over invoering van rij- en voertuigen belasting vandaag, in plaats van de problemen waarmee het volk te kampen heeft aan de orde te stellen. 'Niet het volk maar de regering wordt beschermd', concludeert Gajadien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten