dinsdag 30 januari 2018

Beelden van zichzelf 'als mens' wassende rat in gootsteen woning Peruaanse stad hit op internet

Video van Jose Correa heeft in slechts twee dagen 37 miljoen views opgeleverd


Dit is het opmerkelijke moment, dat een rat op zijn achterpoten staat en zichzelf met zeep in een gootsteen schrobt. De beelden, naar verluidt gemaakt in een badkamer gootsteen in de stad Huaraz, Ancash, Peru, toont de rat zijn oksels wassend met zeepwater. 

Het knaagdier lijkt in zijn element te zijn, wrijft over het zeep tussen zijn poten en over zijn lichaam als een mens onder de douche. De video op internet heeft in slechts twee dagen 37 miljoen views verzameld.

Jose Correa, die beweert dat hij de video heeft gemaakt, zei dat hij op het punt stond om te gaan douchen toen hij de ongewone aanblik zaterdagochtend zag - en zijn ogen niet kon geloven.

Jose, 36: 'Hij was net een mens, ik heb nog nooit zoiets gezien. Het duurde ongeveer 30 seconden en toen rende hij weg. Ik denk dat hij zichzelf gewoon goed wilde wassen. Ik geef veel om dieren, dus ik wilde zijn privacy beschermen. Ik zou hem nooit pijn willen doen. Dus ik heb hem gewoon gefilmd en hem laten gaan. ' 

Jose zei verder verbaasd te zijn over de populariteit van zijn video online heeft en dat hij berichten van over de hele wereld ontvangt. 'Ik had nooit verwacht dat het zo populair zou zijn.' Hij kan het niet geloven.



(Suriname Mirror/The Daily Mail/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten