dinsdag 7 november 2017

Raymond Pinas kandidaat-raadslid DENK in Amsterdam

DENK lanceert top 5 kandidaat-raadsleden Amsterdam 


De eerste 5 kandidaat-gemeenteraadsleden voor DENK Amsterdam zijn  zondag 5 november 2017 bekendgemaakt. De partij kiest voor een lijst waarin de diversiteit in Amsterdam duidelijk is terug te zien en waar veel Amsterdammers zich in zullen herkennen. 

Een van de kandidaat-gemeenteraadsleden is de 52-jarige Raymond Pinas. Als teamleider van de Ouder- en Kind Teams Geuzenveld-Slotermeer en Osdorp, trainer en coach is Pinas veelzijdig. Hij is strategisch en zoekt consensus. Tevens heeft hij ruime ervaring als adviseur voor de gemeenteraad.

Raymond Pinas is van mening dat Amsterdam de stad moet zijn waar je aangenaam en veilig kunt wonen en werken, waar je met gerust hart je kinderen laat opgroeien. Een stad waar ruimte is voor ondernemers en ondernemende bewoners.

 DENK zal met haar boodschap in Amsterdam op zoek gaan naar verbinding. Met deze verbindende boodschap zal het geluid van alle Amsterdammers in de gemeenteraad worden gehoord. De top 5 van de lijst bestaat daarom uit een goede combinatie tussen politieke ervaring, strategisch vernuft en inhoudelijke deskundigheid. Mourad Taimounti zal de lijst aanvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten