dinsdag 7 november 2017

Guangdong Zhenrong Energy: 'Regering-Rhuggenaath heeft Non Disclosure Agreement met GZE geschonden'

'Het Multidisciplinair Projectteam heeft vertrouwelijke informatie naar de media gelekt'



'De regering van Eugene Rhuggenaath heeft de Non Disclosure Agreement met Guangdong Zhenrong Energy (GZE) geschonden op het moment dat het Multidisciplinair Projectteam (MDPT) vertrouwelijke informatie naar de media heeft gelekt.' Dat schrijft ceo Bingyan Chen van GZE op 3 november in een brief aan premier Rhuggenaath (PAR), zo meldt het Antilliaans Dagblad vandaag, dinsdag 7 november 2017.

De brief lijkt een ultieme poging van GZE om de aandacht van het echte probleem af te wenden, namelijk het feit dat het Chinese bedrijf tot nu niet heeft voldaan aan de vereiste due diligence.

'Wij hebben kennisgenomen van de acties van het MDPT, bijvoorbeeld het lekken van vertrouwelijke informatie over de DD (due diligence) aan de nieuwsmedia en de publiekelijke verklaring in de nieuwsmedia dat de regering op zoek is naar een andere partner om GZE te vervangen. Deze actie om onvolledige informatie over de DD van GZE naar de media te lekken terwijl het overleg tussen GZE en het MDPT nog gaande is, is een schending van de getekende Heads of Agreement en de Non Disclosure Agreement. Het zorgt voor onnodige verwarring en paniek onder het publiek', zo schrijft Chen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten