donderdag 5 oktober 2017

Vier woningen te Ephraimzegen, Paramaribo, afgebrand - Vier gezinnen dakloos geworden

Drie woningen werden illegaal van stroom voorzien via eerste woning door een verlengkabel


De politie van het ressort Santo Dorp kreeg woensdag via de Centrale Meldkamer de melding van een brand aan de Soemintraweg te Ephraimezegen. Vier woningen op een perceel stonden in lichter laaie. De ingeschakelde brandweer verrichtte de bluswerkzaamheden, aldus donderdag 5 oktober 2017 de politie.

De bewoner van de derde woning werd ter plaatse aangetroffen. Hij verklaarde telefonisch op de hoogte te zijn gesteld door een buurtbewoner van de brand van zijn woning, en ter plaatse vernam hij van buurtbewoners, dat de brand in de eerste woning zou zijn begonnen.

Het vuur greep zo snel om zich heen, dat de andere drie woningen op het erf ook meteen vlam vatten. Volgens de bewoner was slechts de eerste woning aangesloten op het elektriciteitsnet van de NV. Energie Bedrijven Suriname (EBS). De andere woningen werden illegaal van stroom voorzien via de eerste woning door middel van een verleng kabel.

De woningen zijn volledig afgebrand. Geen van de woningen was verzekerd tegen brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Vier gezinnen zijn door deze brand dakloos geworden. De afdeling Forensische Opsporing van het Korps Politie Suriname onderzoekt deze zaak verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten