donderdag 19 oktober 2017

Verdachte ontvlucht uit politiewacht Bureau Nieuwe Haven

Gilbert Peerwijk verdacht van beroving van een vrouw in de Waaldijkstraat


Het Korps Politie Suriname bericht woensdag 18 oktober 2017 pas, dat de verdachte Gilbert Peerwijk vrijdag 13 oktober kans heeft gezien uit de politiewacht van het Bureau Nieuwe Haven in Paramaribo te vluchten. 

Gilbert wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van donderdag 12 oktober samen met kompanen een beroving te hebben gepleegd in de Waaldijkstraat, ter hoogte van de FinaBank. De overvallers hebben een vrouw beroofd van haar tas inhoudende Srd 400 en persoonlijke spullen. De vrouw bleef ongedeerd.

De verdachten verdwenen na de roofde in een gereedstaand voertuig. Aan de hand van het kentekennummer zijn, kort na de beroving, drie verdachten, waaronder Gilbert, aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werden de drie verdachten ingesloten.

Gilbert, die aan de boeien op de wach bank was geplaatst in afwachting van zijn verhoor, zag op een onbewaakt moment kans te vluchten. Tot op het moment dat dit bericht is uitgegeven is Gilbert nog niet aangehouden.

Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de woon- of verblijfplaats van deze ontvluchte Gilbert Peerwijk kan die doorgeven via het telefoonnummer 403101 of de Centrale Meldkamer op 115.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten