maandag 6 juli 2020

Mexicaanse actrice Angelique Boyer viert 32e verjaardag op het strand

'Het vieren van je verjaardag in 2020 is als deze foto. LEVEN'



De Mexicaanse actrice Angelique Boyer heeft de genegenheid van haar duizenden fans verdiend, niet alleen vanwege haar schoonheid, maar ook vanwege haar acteertalent. 

De beroemde actrice werd zaterdag 4 juli 2020 32 jaar en vierde dit door met haar fans enkele foto's te delen op Instagram waarin ze haar meest sexy kant laat zien. Op de foto's is de hoofdpersoon in de telenovela Teresa' lachend voor de camera te zien midden op een strand.







Een bericht gedeeld door Angelique Boyer (@angeliqueboyer) op

Wat ieders aandacht trok, is dat zij alleen verschijnt in een bikini broekje, terwijl zij met haar handen haar borsten bedekt. 'Het vieren van je verjaardag in 2020 is als deze foto. LEVEN. Een leven zonder dat iets ons tegenhoudt en zonder de mond te bedekken. Menselijker, vrijer, bewuster en dankbaarder', schreef zij bij de post op Instagram.




De beelden wisten snel de aandacht van haar fans te trekken en in slechts een paar uur tijd had zij meer dan 500 duizend 'likes'.

In de commentaren niet alleen reacties van fans, maar ook van haar partner, acteur Sebastián Rulli. 'Ik hou van je. Voor alle resterende jaren van het leven samen en zo gelukkig uit', schreef Sebastián.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten