woensdag 17 juni 2020

Verstrekking Covid-19 ondersteuningspakketten vrijdag 19 juni hervat

Lijst van distributie- plekken is uitgebreid


De verstrekking van Covid-19 ondersteuningspakketten op de verschillende distributie locaties wordt vrijdag 19 juni hervat. Dat zei directrice Angela Salmo van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) tijdens de Covid-19 Managementteam persconferentie van dinsdag 16 juni 2020, aldus het Nationaal Informatie Instituut, NII. 

De verstrekking werd maandag gisteren stopgezet, vanwege chaotische toestanden bij de verschillende distributie locaties.

Het ministerie heeft na evaluatie van de gang van zaken rondom de verstrekking besloten de lijst van distributieplekken te verruimen. De directrice zei, dat gebleken is dat er een grotere behoefte is dan eerder was verwacht.

Met de uitbreiding van de distributieplekken, zullen behoeftige burgers ook op de volgende locaties hun pakket mogen ontvangen: 
– OS Pandit Ramadhar;
– OS Livorno;
– MULO Koewarsan;
– OS Winti Wai en
– Albiflo.

De andere locaties blijven van kracht: 
- Zaal De Goedeverwachting,
- OS Tout Lui Faut,
- OS Johannes Vrolijkschool,
- OS Maretraite,
- OS Munder Buiten en
- Hoofdkantoor SoZaVo.

De directrice zei, dat indien personen al een pakket hebben ontvangen zij vriendelijk zullen worden bedankt. Er zal continu controle worden uitgevoerd op de naleving van de regels op de locaties. De voedselpakketten zullen worden aangevuld met maskers.

'De registratie is strikt persoonlijk en indien u van iemand meeneemt gaan wij een intake van u afnemen.' 

Die pakketten zullen worden geleverd door mensen die zich hebben aangemeld om ons daarmee te helpen. 'We gaan streng moeten worden om te voorkomen dat groepen mensen benadeeld worden.'

Het aanleveren van de voedselpakketten zal anders geschieden, dus mensen mogen er nu van verzekerd zijn dat de verdeling van de pakketten daadwerkelijk tussen 13:00 –16:00 uur zal plaatsvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten