woensdag 17 juni 2020

Colombiaanse politie redt jongen (9) 'geslagen en vastgebonden' in huis

Jongen gevonden zonder toegang tot voedsel of water


De politie in Barranquilla, Colombia, heeft zich de toegang tot een huis verschaft om een ​​9-jarige jongen te bevrijden bij wie handen en enkels aan elkaar waren gebonden. Buren belden de politie nadat ze waren gewaarschuwd door het geschreeuw van de jongen en zeiden ook, dat ze een jonge jongen konden horen huilen. 

Agenten gingen het huis binnen waar ze de jongen met handen en voeten vastgebonden vonden. Een agent maakte de ledematen van de jongen los, sneed het touw om zijn enkels met een mes door en droeg hem naar een stoel.

De jongen vertelde hem, dat hij niet naar het toilet kon gaan, 'omdat ze me slaan'. Agenten droegen de jongen later naar een politiebureau.


Yecid Pena, het hoofd van de politie van Barranquilla, zei dat ze de jongen alle nodige aandacht gaven en voegde eraan toe: 'We weten dat hij bij zijn moeder woonde en een tante, die zullen moeten reageren op de misdaad van huiselijk geweld.'

Hij werd gevonden zonder toegang tot voedsel of water. De jongen werd naar verluidt naar het Instituto Colombiano de Bienestar Familiar, ICBF, gebracht om, nadat hij was vastgebonden, psychologische tests te ondergaan. Het onderzoek loopt en de moeder en tante zullen strafrechtelijk worden vervolgd.

(Suriname Mirror/7news.com.au/Twitter/El Heraldo)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten