zaterdag 15 februari 2020

Ministerie van Volksgezondheid: Alle diensten in gezondheidssector maandag 17 februari normaal open

'Diensten binnen Volksgezondheid mogen niet misbruikt worden voor enge belangen'


Het ministerie van Volksgezondheid heeft zaterdag 15 februari 2020 bekendgemaakt, dat alle onder haar ressorterende diensten en instellingen alsook alle particuliere instellingen binnen de gezondheidssector maandag 17 februari normaal open zijn. De diensten dienen normaal te worden aangeboden. 

De diensten binnen Volksgezondheid mogen niet misbruikt worden voor enge belangen, waarbij als een consequentie daarvan patiëntenzorg en de volksgezondheid in het algemeen in gevaar komen. Rust en stabiliteit zijn essentieel binnen deze sector, stelt het ministerie.

'Destabilisatie en onrust veroorzaken zal niet slechts enkele groepen treffen, maar zal haar invloed hebben op de totale samenleving, dus ook op u en de uwen!' 

Het ministerie van Volksgezondheid doet een beroep op eenieder die werkzaam is in de hiernavolgende instellingen/instituten om onverkort de diensten te blijven aanbieden aan patiënten en eenieder die daarvoor aanklopt. De instellingen zijn: Het Staatsziekenfonds, het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, ‘s Lands Hospitaal, het PCS, het RKZ, het Diakonessenhuis, het Marwina Ziekenhuis, het Mungra Medisch Centrum, het Wanica Ziekenhuis, het BOG, de RGD, het JTV en de Medische Zending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten