zaterdag 15 februari 2020

Algemene Aannemers Vereniging sluit zich aan bij ondersteuners protest tegen regeringsbeleid

A.A.V maakt zich ernstige zorgen over financieel-economische situatie en perikelen rond CBvS


Ook de Algemene Aannemers Vereniging (A.A.V) zegt steun toe aan de protestdemonstratie van maandag. Dit blijkt uit een circulaire die de vereniging gisteren de deur heeft uitgedaan voor haar leden.

'De leden die willen ondersteunen de protestactie van maandag 17 februari zijn vrij om naar eigen inzicht hun personeel de ruimte te geven dat te doen ter ondersteuning van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de VES, de Progressieve Vakcentrale C47 met haar lidbonden de BVL en ALS en de individuele burgers en andere maatschappelijke organisaties', meldt de vereniging.


De A.A.V maakt zich net als vele andere bedrijfslevenorganisaties, de vakbeweging, maatschappelijke organisaties en individuele burgers, zeer ernstige zorgen over de financieel-economische situatie en bijkomend de perikelen rond de Centrale Bank van Suriname, CBvS.

HEM Suriname N.V. is maandag gesloten, omdat het overgrote deel van de werknemers van het handelsbedrijf hebben aangegeven te willen participeren aan het protest, aldus de Ware Tijd vandaag, zaterdag 15 februari 2020.

Het Diakonessenhuis ondersteunt ook de actie. Het personeel van het ziekenhuis krijgt, indien de dienst het toelaat, vrijstelling tussen 9.00-12.00 uur om de protestactie bij te wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten