dinsdag 25 februari 2020

'De tegenpartij kan beven, want deze opkomst geeft aan dat het volk achter de NDP staa

'NDP zal zich niet laten afleiden door fake news waarmee oppositie bezig is' 

(Bron foto: Melvin Bouva)

NDP-voorzitter Desi Bouterse is volgens Starnieuws vanochtend, dinsdag 25 februari 2020, zeer tevreden over de 'massale opkomst' van zijn achterban gisteravond op de zogenaamde massameeting van de partij bij het oude-Veerplein in Paramaribo. 

Bouterse merkte op, dat de tegenpartij kan beven, omdat de opkomst aangeeft dat het volk achter de NDP staat. Hij voerde aan, dat de NDP zich niet zal laten afleiden door 'fake news' waarmee de oppositie bezig is. Bouterse merkte verder op dat er geen tijd verloren moet worden met de nep-berichten die de oppositie verspreid, waardoor het uren kost om alle zaken te verifiëren.

Vicepresident Ashwin Adhin overhandigde Bouterse een dik boekwerk waarin de projecten die uitgevoerd zijn in de afgelopen vijf jaren zijn beschreven. De president merkte op dat in vijf jaar meer is gedaan dan vijftien jaar Front en Nieuw Front.

Op 1 maart zal begonnen worden met het baggeren van de Surinamerivier. Hierdoor zullen producten in de winkels goedkoper worden, omdat er meer goederen vervoerd kunnen worden in de schepen die het land binnenkomen.

Op 7 maart zal de Highway naar Zanderij worden opgeleverd.

De regering is bezig om de arbeiders van bacovenbedrijf FAI rechtszekerheid te bieden. 'Wij gaan ons niet laten afleiden.' Bouterse merkte op dat het volk er niet was op Onafhankelijkheidsplein, 'maar hier bij de NDP'. 'Het is een oorlogsituatie waar er geen tijd is voor pietluttige dingen waarover binnen de partij ruzie gemaakt wordt. Er moet een strijd worden gewonnen.'

Hij bedankte eenieder die ervoor gezorgd heeft, dat de mensen massaal zijn gekomen om te luisteren naar de boodschap van de organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten