dinsdag 31 december 2019

Zeker twee doden in verkeer op oudjaarsdag

Vrouw dodelijk aangereden door auto in Paramaribo-Noord

Voetganger geschept door een bromfietser in Nieuw-Nickerie


Op de laatste dag van het jaar heeft het verkeer zeker twee levens geëist. Een vrouw kwam om het leven door een aanrijding op de hoek van de Picasso- en Amethietstraat in Paramaribo-Noord.

De veroorzaker van de aanrijding zou geen voorrang hebben verleend. Buurtbewoners hebben diverse malen aangegeven, dat er een drempel moet komen op deze kruising. Aangezien er geen voorrang wordt verleend, gebeuren  hier vaak aanrijdingen. Gehoopt wordt dat nu actie zal worden ondernomen. De vrouw is ter plekke overleden.


De 66-jarige voetganger Sjie Towan is iets na middernacht vanochtend dodelijk aangereden door een bromfietser voor de Fina Bank aan de A.K. Doerga Sawhstraat in Nieuw-Nickerie.

Het slachtoffer stond te praten met de bewaker van de bank. Op een gegeven moment stak hij de weg over om te plassen. Na het plassen stak het slachtoffer weer de weg over. Bij die gelegenheid zag hij niet dat de bromfietser met een vaart kwam aangereden met als gevolg dat hij werd geschept.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse. Het slachtoffer ademde nog, maar was niet aanspreekbaar en had veel bloedverlies. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat hij reeds was overleden.

(Suriname Mirror/Starnieuws/Waterkant.net)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten