vrijdag 20 december 2019

Uitbaters van Personal Training Curaçao hebben zich mogelijk schuldig gemaakt aan huisvredebreuk en intimidatie

Uitbaters fitnessbedrijf komen verhaal halen bij huisbaas Monumentenzorg 


De uitbaters van Personal Training Curaçao te Scharloo hebben zich vermoedelijk schuldig gemaakt aan huisvredebreuk en intimidatie toen zij zonder toestemming het kantoor van ‘huisbaas’ Monumentenzorg binnendrongen. 

De Europees-Nederlandse eigenaren van het fitnessbedrijf hebben hun ‘bezoek’ aan Stichting Monumentenzorg gefilmd en de video op Facebook geplaatst (zie onderaan). Dit bericht het Antilliaans Dagblad vandaag, vrijdag 20 december 2019.


Het filmpje laat zien hoe Roy Imming, één van de directeuren van Personal Training Curaçao bv, en de onbekende filmer vriendelijk en bij herhaling worden verzocht het pand van Monumentenzorg te verlaten. Dit weigeren de twee mannen echter en nadat de medewerkster van de stichting duidelijk aangeslagen de balieruimte verlaat en richting de kantoren gaat, besluiten de gespierde Imming en de filmer haar achterna te gaan.

Halverwege de gang stappen zij echter zonder pardon het kantoor van de directeur van Monumentenzorg binnen. Deze schrikt op en als hij opstaat vraagt hij hen - opnieuw - dringend het gebouw te verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten