vrijdag 20 december 2019

3-Jarig meisje seksueel misbruikt door jongen in toilet van school te Wanica

Moeder ontdekt sperma bij geslachtsdeel dochtertje...

Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek


Een vrouw heeft dinsdag aangifte bij de politie van Santodorp gedaan inzake seksueel misbruik van haar 3-jarige dochtertje op een school in het district Wanica. Volgens haar verklaring is de peuter misbruikt door een jongen in het toilet van de school, zo schrijft Waterkant.net vandaag, vrijdag 20 december 2019. 

De moeder verklaarde bij de politie, dat zij haar dochtertje van school had afgehaald en merkte dat zij zich vreemd gedroeg. Zij besloot het meisje  grondig te onderzoeken en vond sperma bij het geslachtsdeel van het kind.

Bij ondervraging verklaarde haar dochtertje, dat zij was gaan plassen op school. Toen zij in het toilet was liep een jongen in groen uniform naar hoe toe. Hij sommeerde het meisje om haar broek weg te halen, waarna hij haar misbruikte. De peuter is vervolgens weer rustig naar de klas gekomen en heeft niemand iets over het voorval gezegd. Zij hield alles voor haar zelf totdat haar moeder het sperma bij haar geslachtsdeel later op de dag ontdekte.

Het meisje is voor onderzoek opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten