dinsdag 22 oktober 2019

Op weg naar 2020-verkiezingen nog meer overheidspropaganda via NII

Nationaal Informatie Instituut komt met nieuw programma 'Kennisgeving'


'KENNISGEVING' is de nieuwste productie van het Nationaal Informatie Instituut (NII) en is gisteren, maandag 21 oktober 2019, gestart met haar eerste aflevering. 'Na lang brainstormen kwam men bij het instituut tot de conclusie dat er wel degelijk behoefte is aan meer informatie vanuit het de overheid naar de samenleving toe. Het NII is immers in het leven geroepen om overheidsinformatie met de samenleving te delen', aldus het NII.

Dit doet zij reeds via verschillende producties, maar met 'KENNISGEVING' gaat men dan weer een stapje hoger voor wat betreft het brengen van overheidsinformatie naar de samenleving.

'KENNISGEVING' zal in het bijzonder informatie over de ontwikkelingen op beleidsniveau brengen. Het programma wordt vooralsnog op de maandag om 21.30 uur uitgezonden via GOV.TV , met elke keer een ander onderwerp en een andere gast.

In de eerste aflevering was ex-minister Robert Peneux te gast. Met hem wordt gesproken over de onlangs geopende Militaire Academie en de Surinaamse Militaire School. Peneux is op beide instellingen voorzitter van de Raad van Toezicht. Peneux ging onder meer in op het belang van het in leven roepen van deze twee onderwijsinstellingen en de huidige status van het kader in het leger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten