zondag 15 september 2019

Minister Misiekaba verblijft vier dagen in Boven-Suriname

(Bron foto's: NII)
Misiekaba wil zelf van mensen vernemen hoe zij werk van SoZaVo ervaren


De minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo), André Misiekaba, is zaterdag gestart met een 4-daagse missie in Boven-Suriname. Onderdeel van de missie is de betaling van de Algemene Kinderbijslag (AKB)in Boven-Suriname. Ook is een ander team bezig met de uitbetaling van de financiële ondersteuning aan mensen met een beperking en zwakke huishoudens over het dienstjaar 2018, aldus het Nationaal Informatie Instituut (NII) zondag 15 september 2019.

Misiekaba wil persoonlijk van de mensen vernemen hoe zij de werkzaamheden van SoZaVo ervaren. 'Ik vind het fijn om als minister zelf op het veld te zijn en de mensen aan te spreken. De boodschap is nooit volledig als je het van anderen hoort', zegt de bewindsman die aangeeft dat hij deze manier van veldwerk overgenomen heeft van zijn politieke leider Desi Bouterse.

Vanuit Atjoni zal de minister verder varen naar Pikin Slee waar hij zal overnachten. Daarna vertrekt hij naar Asidonhopo en omliggende dorpen. Hij zal ook een bezoek brengen aan de granman.

Hij vervolgt zijn weg naar Pikin Lio en het Langu gebied.

Na Boven-Suriname wil de minister een werkbezoek brengen aan Nickerie en Saramacca. 'We kunnen niet overal in Suriname gaan, maar we zullen op een strategische wijze de problemen in heel Suriname proberen te vernemen en voor de nodige oplossingen zorgen.' 

Hij keert woensdag met zijn delegatie terug naar Paramaribo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten