dinsdag 24 september 2019

Asgar 'de jongen van de kerk' Koster betuigt spijt voor seks chatcontact met deelneemster Youth Voice

Koster bekent met late spijtbetuiging schuld


Muziekproducent en artiest Asgar Koster betuigt spijt voor ontoelaatbare handelingen waardoor hij vorige week in opspraak kwam en zijn reputatie een flinke deuk heeft opgelopen. Hij werd door de directie van de STVS als jurylid van het talentenprogramma Youth Voice aan de kant gezet wegens onaanvaardbaar contact met één van de vrouwelijke contestanten. Koster had seks chatgesprekken gevoerd met het meisje waarna haar ouders hun beklag bij het tv-station hadden gedaan, met als gevolg dat de directeur van de STVS met onmiddellijke ingang de samenwerking met hem verbrak. 

De leiding van de STVS noch Koster wilden inhoudelijk op deze zaak ingaan.

'Ik besef dat ik mij als coach van het programma Youth Voice had moeten onthouden van elke vorm van contact met de contestanten. Vanuit deze plaats wil ik daarom mijn welgemeende verontschuldigingen aanbieden aan alle contestanten van Youth Voice, wederom aan de contestante waar ik mee in contact ben geweest en haar familie, de STVS en al haar medewerkers en de overige coaches', stelt het gewezen jurylid in een verklaring, zo bericht de Ware Tijd vandaag, dinsdag 24 september 2019.

Koster zegt verder ook excuses aan te bieden aan anderen die hij met zijn handelingen heeft gekwetst.

'De totale Surinaamse gemeenschap, met daarin inbegrepen de verschillende kerkgenootschappen, mijn familie, vrienden en collega-artiesten, alsook mijn zakenpartners. In het bijzonder aan een ieder die mij als rolmodel heeft beschouwd bied ik mijn verontschuldigingen aan', vervolgt hij.

De artiest geeft voorts aan als mens de gevolgen van zijn handelingen te moeten dragen en verzekert dat hij 'er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat dit gedrag zich niet herhaalt.'. Koster ten slotte: 'Het spijt mij!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten