woensdag 21 augustus 2019

Zwakbegaafde jongeman door buurman seksueel misbruikt in district Wanica

Verdachte buurman aangehouden en in verzekering gesteld


Waterkant.net meldt vandaag, woensdag 21 augustus 2019, dat een zwakbegaafde jongeman door zijn buurman seksueel is misbruikt in het district Wanica, nadat het slachtoffer thuis bij de buurman ging, nadat die hem had geroepen om te komen eten. 

Volgens Waterkant.net wonen de jongeman en zijn buurman op één erf. Het slachtoffer werd geroepen door zijn buurman om te eten, nadat die had gezien dat hij alleen thuis was. De jongeman stemde in en ging naar de woning van de verdachte en kreeg daadwerkelijk eten. Na gegeten te hebben heeft de buurman zijn buurjongen op een bepaald moment misbruikt en weer naar huis gestuurd.

De jongeman vertelde zijn familie over het gebeuren toen zij weer thuis waren. Zij raakten verhit over het voorval en schakelden meteen de politie in.

De politie deed de locatie aan en de buurman werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De verdachte heeft toegegeven zijn buurjongen te hebben misbruikt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in hij vervolgens in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten