woensdag 21 augustus 2019

Bromfietser (210 op Schietbaanweg doodgereden door dronken automobilist (20) zonder rijbewijs

Automobilist opgepakt en hangende het onderzoek in verzekering gesteld


De 21-jarige bromfietser Roche Timpico is maandagmorgen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden, na zondagochtend vroeg op de Schietbaanweg, ter hoogte van de R.K begraafplaats, te zijn aangereden door een auto. Dit meldt het Korps Politie Suriname vandaag, woensdag 21 augustus 2019.

De politie trof beide partijen ter plaatse aan. Timpico was zwaargewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar hij op de afdeling Intensive Care werd opgenomen. Hij overleed maandag ten gevolge van de opgelopen letsels.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de 20-jarige automobilist Rejano S. op de rijhelft van de bromfietser terecht kwam met als gevolg de aanrijding.

S. is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en reed onder invloed van alcohol. Hij blies 360 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Nadat hij uit zijn dronken roes was werd hij voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Paramaribo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten