zaterdag 1 juni 2019

Meisje (13) overlijdt na te zijn verkracht door vier jongens

(Bron foto: Waterkant.net)
Verdachten (17, 16 en 2 van 14 jaar) aangehouden en in verzekering gesteld


Een 13-jarig meisje is overleden na te zijn verkracht door vier jongens. Dat heeft het Korps Politie Suriname zaterdagavond 1 juni 2019 bekendgemaakt. Volgens verklaring van de moeder was het meisje dinsdag van huis gegaan om schoolwerk te gaan kopiëren. Een broer van haar vond dat zij te lang weg bleef en ging op zoek naar haar. Hij kwam zijn jongere zus tegen en zij vertelde hem, dat zij verkracht was door een vriend van haar en drie van zijn vrienden. 

De moeder van het meisje deed de volgende dag aangifte tegen de vier jeugdigen. Het slachtoffer werd door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch onderzoek werd zij meteen in het ziekenhuis opgenomen.

De behandelende arts meldde woensdag aan de politie dat het meisje is overleden.

De verdachten in deze strafzaak zijn de 16-jarige D.S. de 14-jarige E.M., S.S. (17) en de 14-jarige J.M. Zij zijn opgespoord en aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn ze hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek in deze zaak. Het politiebericht vermeldt niet waar het meisje is verkracht en waaraan ze is overleden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten