zaterdag 4 mei 2019

Suriname krijgt een ..... Academie voor Acupunctuur - Opleiding op HBO-niveau, duur 12 á 14 maanden

(Bron foto: webmd.com)
Acupunctuur Academie wordt opgezet door Volksgezondheid en acupuncturist Ruben Kanhai


Het ministerie van Volksgezondheid is van plan om samen met psycholoog en acupuncturist Ruben Kanhai een Academie voor Acupunctuur op te zetten in Suriname, zo bericht het ministerie van Volksgezondheid vandaag, zaterdag 4 mei 2019, via het Nationaal Informatie Instituut. 

Acupunctuur is een aanvullende geneeswijze op de bestaande geneeswijzen en kan volgens Kanhai ruim 365 ziektes genezen.

Het ministerie wil samen met Kanhai ervoor zorgen dat er gekwalificeerde krachten op de markt zijn om acupunctuur te praktiseren. Kanhai wil met toestemming van minister van Volksgezondheid Antoine Elias een nieuw genezingsmodel tegen diabetes uitvoeren. Dit genezingsmodel heeft hij op Sri Lanka geleerd. Het houdt in een combinatie met acupunctuur en de ozontherapie, die ervoor zorgt dat de wondjes genezen en er geen amputatie hoeft plaats te vinden.

De academie wordt een opleiding op HBO-niveau met een opleidingsduur van 12 á 14 maanden. Het basislesmateriaal voor de academie is geschreven door Kanhai, die zelf in Nederland de HBO-opleiding tot acupuncturist met goed gevolg heeft afgerond en ruim 25 jaar ervaring heeft in die branche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten